Afbeelding
Bareld van der Meer

8 van Langezwaag - Prestatieloop

zaterdag 25 februari 2023 10:30 tot 13:30

Op zaterdag 25 februari kan iedereen weer de sportschoenen aantrekken voor een georganiseerd rondje in en om Langezwaag. Onderweg staan natuurlijk weer de diverse verversingposten, we zijn altijd erg blij met de vele vrijwilligers die we kunnen mobiliseren. De laatste jaren hebben we de tijdsregistratie elektronisch geregeld in samenwerking met EventTimer, mijninschrijving.nl. Dit jaar is alweer de 34ste editie van de 8 van Langezwaag met afstanden over 5, 10, 16 en 21 km en niet te vergeten de 2 km lange kidsrun. Meedoen aan de 8 van Langezwaag is geschikt voor iedereen die wel eens aan hardlopen doet, kom in beweging en neem je familie, vrienden, collega’s of teamgenoten mee! Inschrijven kan via www.mijninschrijving.nl! Zien we jou ook de 25ste februari aan de start bij MFC ‘t Paradyske, Paradys 8, in Langezwaag?

Locatie