Kerstwandelaars in de sneeuw
Kerstwandelaars in de sneeuw Jan van Dalen

Kerstwandeling Bakkeveen

dinsdag 26 december 2023 9:00 tot 14:30

Kerstwandeling Bakkeveen

Op 2e kerstdag wordt in Bakkeveen weer de traditionele kerstwandeling gehouden, voor de 46e maal. Een ideale gelegenheid om een 3 dagen lang kerstweekend af te sluiten met een gezonde en frisse wandeling door de natuurlijke omgeving. De routes lopen door het gevarieerde gebied van Bakkeveen. Ook dit jaar komen vele soorten terreinen weer aan bod: heide, weiland, duinen, bos, kreupelhout en een stukje bebouwde kom. Start en finish zijn bij het sportpark aan de Mjumsterwei. Er kan gekozen worden uit 4 afstanden: 5, 7, 10 en 15 km. De start is tussen 9:00 en 14:30 uur (de 15 km tot 14 uur), zodat iedereen voor donker weer binnen kan zijn. Je krijgt na inschrijving een routebeschrijving, de herinnering en een kom heerlijke snert na afloop. Onderweg is een uitgebreide “koek en zopie” op weer een andere locatie. 

Wandelaars kunnen deelnemen aan een gratis puzzel, waarbij de hoofdprijs een luchtballonvaart over Bakkeveen is. 

Meer informatie: www.kerstwandeling.org of via www.bakkeveen.nl