Afbeelding
Ron van Wieringen

Sfeervol Kerstconcert Femmes Vocales

zondag 17 december 2023 15:30 tot 17:00

Het veelzijdige vrouwenkoor Femmes Vocales is geeft op zondagmiddag 17 december een kerstconcert in de Witte Kerk Hemrik. Wederom laat het koor een grote diversiteit aan kerstrepertoire horen. Naast klassieke werken brengen zij prachtige composities van hedendaagse componisten. Een grote verscheidenheid aan sferen en talen komen in dit concert voorbij, alsook verrassende bewerkingen van White Christmas en Silent Night.

Het koor staat onder leiding van Claartje van Dokkum, die met haar bevlogen directie garant staat voor zowel sfeer als vrolijkheid. Zij vertelt ook iets over de achtergrond van de gezongen werken. Pianist Geralda de Vries zorgt met haar subtiele spel voor de begeleiding.

De kerk in Hemrik is open vanaf 15.00 uur. Entree: € 12,50. Jeugd tot 18 jaar € 6,-. Kaarten zijn te reserveren via: femmesvocales.reservering@gmail.com

Femmes Vocales is één van de vele activiteiten uit het aanbod van Stichting Muziek en Meer ‘Ars Musica’. Voor meer informatie over het koor, zie: www.arsmusica.nu en kies onder Lessen voor ‘koor’.

Locatie