Afbeelding
Modeblad Elle

Preek van de leek te gast Anke de Jong

zondag 26 november 2023 11:00 tot 12:30

Het thema van de preek: kansen creëren, grijpen en geven.

Anke de Jong (35) is hoofdredacteur van ELLE Nederland. Hiervoor was zij jarenlang hoofdredacteur van Glamour. Je kan haar ook kennen van Wie is de Mol? , de Slimste Mens , RTL Boulevard of Khalid & Sophie. Anke heeft 40K volgers op Instagram.

Anke is geboren in Friesland, woont sinds haar zestiende in Amsterdam en is de jongste hoofdredacteur van een modetitel in ons land. Haar liefde voor mode ontstond (bij Rinsma in Gorredijk) omdat ze van jongs af aan voelde dat het een fijne manier is van een stukje van jezelf laten zien zonder woorden te gebruiken. Naast een passie voor mode heeft ze een nog grotere passie: mensen inspireren. Haar motto is: als ik het kan, kan jij het ook. 

Thema’s die besproken zullen worden zijn kansen creëren, kansen grijpen, kansen geven. Hard werken. Wel bang zijn en het toch doen. Jezelf ontwikkelen, jezelf positioneren in de media, op sociale media èn op de juiste momenten ontspannen.

Anke wordt geïnterviewd door haar tante Lutske Dijkstra, maar vragen uit het publiek zijn ook meer dan welkom. Van harte welkom bij deze inspiratie sessie!