eigen foto
eigen foto Eigen foto

De Skâns Pubquiz

vrijdag 24 november 2023 19:30 tot 12:00

Heb je zin in een avond vol plezier, uitdaging en een gezonde dosis competitie? Markeer dan vrijdag 24 november 2023 in je agenda, want de Skâns organiseert een boeiende Pubquiz die je niet wilt missen. Of je nu een doorgewinterde quizer bent of gewoon op zoek bent naar een leuke avond uit, deze Pubquiz heeft voor elk wat wils.

Wat kun je verwachten op deze spannende avond? Hier zijn enkele hoogtepunten:

Diverse Vragenrondes: De Pubquiz omvat verschillende vragenrondes, waaronder algemene kennis, een muziekronde en zelfs een plaatjesronde. Dit zorgt voor een gevarieerde en boeiende ervaring, waarbij je kennis op allerlei gebieden wordt getest.

Teams van 2 tot 6 personen: Je kunt meedoen als individu, met je partner of vrienden, of zelfs een groter team samenstellen. De teams mogen uit 2 tot maximaal 6 personen bestaan, wat betekent dat je samen met anderen kunt strijden om de prijzen. Inleg van slechts 15 euro per team:

Inloop om 19.30 uur, 

Aanvang quiz om 20.00 uur

Aanmelden via info@skans.nl

Locatie