Skunk
Skunk Eigen foto

Doe Maar Tribute | Skunk

zaterdag 28 januari 2023 20:15 t/m 22:15

De heerlijke en unieke neder-reggae / ska van Doe Maar overspoelt in de jaren 80 de Nederlandse radio, platenspelers en podia. Smoorverliefd, Sinds 1 dag of twee, Belle Helene, Doris Day ….. De jeugd van toen droomt hun dromen onder posters van hun helden. En Nederland kleurt groen-roze.

Een jaar of 32 later hebben de jongeren van nu andere helden. Maar bij vijf volwassen mannen is de liefde voor Doe Maar door de jaren juist gegroeid. Natuurlijk door het gevoel van jeugdsentiment, maar vooral door de kracht, puurheid en groove van de muziek. Ze bundelen hun krachten en gaan verder als Doe Maar tribute band Skunk. Vanaf begin januari te zien in de Battle of the Bands bij SBS6.  En laat diezelfde band nu Gorredijk gaan bezoeken! Kom je jeugd weer herbeleven en ontdek hoeveel liedjes er eigenlijk nog in je achterhoofd zitten. 

Zaterdag 28 januari

Aanvang: 20.15 uur

Entree: 15,00 (Incl. consumptie)

Locatie