Afbeelding
Eigen foto Henk Mulder

Bevroren Roggebrood - Henk Mulder

maandag 16 januari 2023 20:15 t/m 9:15

De grootvader van Henk Mulder heeft vlak na de tweede wereldoorlog een soort van dagboek cq. Memoires geschreven over zijn leven vanaf 1898 -1945, Al zijn belevenissen heeft hij opgeschreven in een kleine groene multomap. Nadat deze map ongeveer 40 jaar in de kast van Henk zijn grootmoeder had gelegen kreeg hij het mapje in handen. Na het lezen ontstond bij hem direct het idee om er en theatervoorstelling van te maken. Samen met regisseur Gert v.d. Nol, Liesbeth Stoffer, Henk Jan Krijgman (techniek) en Ed Keijzer (video & montage) is er een prachtige voorstelling gemaakt die wordt ondersteund met foto- en filmbeelden uit deze periode. Een periode waarin armoede, werkeloosheid, onderwijs, ziektes en de oorlogen voorbij komen maar ook het kleine persoonlijke geluk. 

Een leuk feit is dat op de dag van de voorstelling maandag 16 januari 2023 Henk zijn 65e verjaardag hoopt te vieren 

Maandag 16 januari 2023 

Aanvang: 20.15 uur 

Entree: 12,50 (Inclusief consumptie en een sneetje Roggebrood)


Skâns drankje met een plankje € 7,50  

(na afloop van de voorstelling)

Locatie