Italian Dreams - Simon Pasini e.a. Opening 10 sept 14 u
Italian Dreams - Simon Pasini e.a. Opening 10 sept 14 u Galerie Autrevue - Simon Pasini

Italian Dreams - Simon Pasini e.a. Opening 10 sept 14 u

zaterdag 24 september 11:00 - 17:00

MEET & GREET met Simon Pasini e.a.

De beroemde Italiaanse kunstschilder komt speciaal voor de expositie ‘Italian Dreams’ over naar Galerie Autrevue in Heerenveen. Tijdens de opening op 10 september  kunt u hem en andere kunstenaars persoonlijk ontmoeten. Naast zijn prachtige schilderijen, zijn er Italiaanse werken te zien van Yvonne Melchers, Mischa Tranquilli, Randolph Algera, Gerd Renshof, Bas Nijenhuis, Janey Robertson, Gabriëlle Westra en Thomas Langeveld. Hun werken ademen de warme sfeer van Italië uit.

OPENING door Paola Cordone  
Zaterdag 10 september 14.00 uur opent mevrouw Paola Cordone de expositie ‘Italian Dreams’. Als attaché culturele zaken doet zij ons de eer de ambassadeur van Italië in Nederland te vertegenwoordigen. 

De burgemeester van Heerenveen, Tjeerd van der Zwan, zal aanwezig zijn om iets over Autrevue te vertellen. 

U kunt meedromen tijdens de opening van ‘Italian Dreams’ en genieten onze kunst en van een wijnproeverij met Italiaanse hapjes. De toegang is vrij. Opgeven voor de opening kan eenvoudig door te mailen naar info@autrevue.nl o.v.v. het aantal personen. Aansluitend kunt u deelnemen aan een speciaal Italiaans 

4-gangen diner à € 42,50 p.p. Reserveren voor het diner kan bij info@frizonepazzo.nl

LUNAR CODEX

Voor een van de exposanten komt een droom uit. Het Lunar Codex-project van Samuel Peralta maakt het mogelijk. De gedachte erachter is een ‘message-in-a-bottle voor de toekomst. De Lunar Codex bewaart kunst door deze in digitale vorm in een tijdcapsule te lanceren naar de maan. Diverse werken van Yvonne Melchers zullen binnenkort digitaal naar de maan gaan. U kunt ze nu bewonderen in Galerie Autrevue.

SIMON PASINI (Genua, 1976) studeert aan de School of Art of Bergamo. Zodra u een schilderij van hem ziet, valt het op, dat licht en schaduw een dans over het doek schijnen uit te voeren. Als geen ander weet hij in ons een verlangen te wekken deelgenoot van de voorstelling te worden. Hij schildert levendige streetviews, maakt ze tot stillevens van ongekende schoonheid. Met zijn toets creëert Pasini een heel eigen en herkenbare stijl, zonnig en kleurrijk. Zijn werken maken deel uit van veel privécollecties wereldwijd. Hij wint internationale prijzen, werkt en exposeert onder meer in Italië, Frankrijk, Japan en de USA en in Nederland bij Galerie Autrevue Heerenveen.

‘Italian Dreams’                10 sept. t/m 30 okt. 2022 Exposanten: Simon Pasini, Yvonne Melchers, Mischa Tranquilli, Randolph Algera, Gerd Renshof, Bas Nijenhuis, Gabriëlle Westra, Janey Robertson, Thomas Langeveld.

17,18 sept. open ateliers, Gabriëlle & Randolph Algera doen mee aan Kunstroute Heerenveen

Binnenkort: ‘WILD ART DINER’ Gabriëlle Westra en Randolph Algera organiseren een geheel verzorgde avond vol kunst, cultuur, verhalen, livemuziek, een veiling t.b.v. de Friese Natuur, een topdiner op een toplocatie en een afterparty met DJ.  U komt tot rust in deze jachtige wereld. 8 oktober 18:00 u Oranjetuin Tjaarda Oranjewoud. Opgeven kan via onze webshop en via de buttonlink op www.autrevue.nl