Kunstmanifestatie 7 Droom Duo's met Geertje Geertsma en Miriam Knibbeler
Kunstmanifestatie 7 Droom Duo's met Geertje Geertsma en Miriam Knibbeler Geertje Geertsma

Kunstmanifestatie 7 Droom Duo’s met Geertje Geertsma en Miriam Knibbeler

vrijdag 22 juli 11:47 - 12:47

Om de twee weken bevragen en verbeelden twee professionele Noordelijke kunstenaars maatschappelijke thema’s vanuit hun betrokkenheid, maar andersom kan het publiek ook vragen stellen aan de kunstenaars tijdens de expositie. Kijk voor het programma op www.skepkunst.nl

De curator Wietske Lycklama à Nijeholt heeft voor deze kunstmanifestatie een aantal kunstenaars benaderd van wie zij het werk bewondert en heeft hen gevraagd of ze wilden exposeren in Galerie Hoogenbosch. Vervolgens heeft zij de vraag gesteld met wie ze graag zouden willen exposeren. Dat leverde integere reacties en voorstellen op die zeer de moeite waard zijn om als bezoeker te ervaren.

 

Antwoorden waar je stil van wordt, die zo echt zijn omdat ze een stille droom vertellen van bewondering en verlangen. Om dan de mogelijkheid te krijgen mee te doen in een kunstmanifestatie met iemand die je al lang in stilte bewondert, of die je als je voorbeeld ziet, werkte voor de kunstenaars heel inspirerend. 

Kunstmanifestatie 7 Droom Duo’s is een initiatief van SKEP - Stichting kunst en publiek

Locatie