Wandeldag Oldeberkoop

zondag 26 juni 2022 8:00

Met als doel genieten, rust en natuurschoon wordt op zondag 26 juni voor de zestiende keer het kuierevenement Wandeldag Oldeberkoop georganiseerd. Wandelaars kunnen kiezen uit vijf afstanden: 10, 15, 25, 30 of 40 kilometer. Veel vierdaagselopers benutten deze kuierdag als start voor het grote evenement in Nijmegen. De start is vanaf 8.00 uur bij Hotel Lunia; de twee kortste afstanden kunnen tot 13.00 uur starten, voor de langste routes sluit de inschrijving om 10.00 uur. Ook dit jaar zijn de paden afwisselend verhard en onverhard. Een aantal passages zullen de wandelaars zeker verrassen. Het is wandelen in een pure vorm waarbij de deelnemer onderweg al het zichtbare moois op zijn of haar gemak in zich op kan nemen. De organisatie zorgt onderweg voor een pleisterplaats. wandeldagoldeberkoop.nl

Locatie