Groovy jazz-pop in Piterkerk

zondag 26 juni 2022 14:30

Met heerlijke, groovy songs sluit jazz-trio Something about Sanna het cultuurseizoen van de Piterkerk af. Op zondag 26 juni (14.30 uur) speelt het trio komt met een nieuw repertoire en geeft jazz vleugels. Something about Sanna is opgericht in de zomer van 2017. De muzikale klik uitte zich in de spontaniteit, de alertheid en de ruimte voor muzikale wendingen. Vanaf het begin lag de nadruk op het maken van een eigen repertoire en het creëren van een persoonlijk, fris geluid. Het plezier spat er van af en dat valt te horen op het eerste, in de vakpers bejubelde album Music for President met zeven songs van Sanna en drie composities van Sven Schluster. Met succes traden ze op op het North Sea Jazz Festival. Entree: 12,50 euro. Kaarten via piterkerklippenhuizen.nl.

Locatie

  • Piterkerk

    De Buorren 30
    8408HH Lippenhuizen