Open dag zelfoogsttuin Stichting Sociaal en Vitaal

zaterdag 25 juni 2022 13:00 t/m 17:00

Stichting Sociaal en Vitaal organiseert op zaterdag 25 juni (13.00-17.00 uur) een open dag in de zelfoogsttuin aan de Houtlaan. De tuin is opgericht voor gezinnen in de regio die moeten rondkomen van een minimaal budget. Zij kunnen wekelijks verse en gezonde groenten, fruit, aardappelen en kruiden oogsten. Er worden ruim tachtig soorten groenten geteeld; van paprika en sperziebonen tot boerenkool. Elke week is er een ander aanbod van verse voedselproducten. Naast de zelfoogsttuin is op dezelfde locatie ook de teeltlocatie met vezelhennep van GreenInclusive te bekijkenn. GreenInclusive ontwikkelt en produceert producten van natuurlijke en lokale grondstoffen waar langdurig CO2 in opgeslagen wordt, zoals woningisolatie van vezelhennep. sociaalenvitaal.nl

Locatie