Feestelijk midzomerconcert Femmes Vocales

zaterdag 25 juni 2022 20:00

Vrouwenkoor Femmes Vocales geeft op zaterdag 25 juni (20.00 uur) een zomeravondconcert in de Witte kerk. Het koor laat sinds lange tijd weer de grote diversiteit aan repertoire horen. Ze brengen werken van Thomas Morley (renaissance) en Edvard Grieg (romantiek), maar ook sfeervolle hedendaagse composities van onder andere John Rutter en Dan Forrest. Religieuze en wereldlijke muziek wisselen elkaar af. Ook ontbreken muzikale grapjes niet zoals een koorgrapje van Mozart. Dirigent Claartje van Dokkum vertelt over de achtergronden van de muziekstukken. Het koor wordt begeleid door Fedde Tuinstra op piano. Entree: 10 euro; tot 18 jaar 5 euro. Reserveren kan via femmesvocales.reservering@gmail.com.

Locatie

  • Witte Kerk

    Binnenwei 22
    8409JH Hemrik