Lintjo Rabobankserie

donderdag 26 mei 2022 10:00

Op Hemelvaartsdag 26 mei (10.00 uur) wordt de 53ste Lintjo Rabobankserie gehouden op sportpark Lunia. Rond de 500 korfballers (53 teams) van 16 verenigingen spelen verdeeld over 12 poules. Naast Lintjo zelf met 10 teams, zijn er teams van combinatievereniging VDDO Donkerbroek, Leonidas, De Hoeve/Forward, Udiros en Wordt Kwiek. Ook is er ruimte voor recreatieteams. Ook alle jeugdcategorieën komen aan bod met korfballers van ROG, VDDO, Veenwouden, NKC en de Lintjo-selectieleden. De laatste speelronde is rond 15.30 uur. Er worden meerdere activiteiten rondom het toernooi georganiseerd: aan het begin van de avond karaoke voor kinderen, na afloop een gezamenlijke bbq en karaoke voor volwassenen.

Locatie

  • Sportveld

    Willinge Prinsstraat 24
    8421PE Oldeberkoop