Afbeelding
Amarins van der Wier

Top2000 Concert met De Vrije Fries

vrijdag 16 december 2022 20:00 tot 22:30

Door de Corona-maatregelen zijn veel activiteiten/projecten, die in de dorpen Oude- en Nieuwehorne werden georganiseerd, niet doorgegaan. Waaronder ook een aantal optredens van De Vrije Fries. Omdat de inwoners de afgelopen tijd De Vrije Fries gemist hebben door de Corona-maatregelen is het idee opgevat om een groots Top-2000 concert te organiseren op 16 december 2022 in het Sportcomplex te Nieuwehorne. De Vrije Fries wil graag muzikaal haar steentje bijdragen aan het dorpsleven. 

 Het concert zal worden georganiseerd voor alle inwoners, jong en oud, van Oude- en Nieuwehorne en inwoners van de omliggende dorpen die geïnteresseerd zijn. De leden van De Vrije Fries vinden dat muziek voor iedereen is. Dankzij een aantal financiële bijdragen hebben we de entreeprijs kunnen beperken tot € 5,- pp en kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen. 

 Het concert zal worden uitgevoerd met als doel de inwoners van Oude- en Nieuwehorne een mooie, muzikale en culturele avond te kunnen bezorgen en het versterken van ontmoeting en de mienskip in onze dorpen.

 Het Top-2000 concert zal worden verzorgd door De Vrije Fries met medewerking van de lokale vocalisten Jenny Hanse en Anne-Siet Algra en een samengestelde band met muzikanten uit de regio.