Griet & Piter komen naar De Skâns
Griet & Piter komen naar De Skâns eigen foto

Griet & Piter komen naar De Skâns

zondag 9 oktober 2022 15:00 tot 17:00

Piter Wilkens en Griet Wiersma zijn twee van Frieslands bekende artiesten. Dit duo komt zondag 9 oktober De Skans te Gorredijk om een heerlijk gezellige middag voor u te verzorgen.

Piter Wilkens en Griet Wiersma zijn al meer dan 40 jaar een geliefde en gelauwerde artiesten in Friesland, maar ook daarbuiten. Solo hebben deze twee al heel wat cd’s en dvd’s op hun naam staan. Onlangs kwam Piter met zijn solo cd met de titel “De Laitsjende Feniks” en het prachtige boek “Het Beerenburg Evangelie”. Griet kwam onlangs met haar nieuwe album “Oars As Oars” welke de naam te danken heeft aan de diversiteit. Omdat Griet ook veel Engelse Country zingt, was al langer de vraag uit het publiek naar een tweetalige cd. Dit heeft Griet nu waargemaakt op dit prachtige nieuwe album

Kortom, deze twee Friese ras artiesten verzorgen een middag heerlijk uit de sleur. Met de oude bekende luisterliedjes, meezingers en prachtige duetten. Omrand met heerlijk lachen om de komische typetjes. Kom gezellig op zondagmiddag 9 okt. naar De Skâns in Gorredijk.

Zondag 9 oktober 2022 

Aanvang 15.00 uur 

Entree: € 15,00 (incl. consumptie)

Locatie