Hobby en cadeaumarkt

zaterdag 8 oktober 2022 10:00 tot 16:00

Zaterdag 8 oktober is er weer een hobby/ cadeaumarkt met een vleugje braderie bij de buorskip, vlaslaan 26 te Beetsterzwaag. De markt is van 10 tot 16 uur en de toegang is gratis. Er zijn diverse nieuwe stands aanwezig o.a. jam, sierkalebassen, spullen van spijkerstof gemaakt, haarstrikjes, tasjes, portemonnees, halfedelstenen en mineralen, kinderkleding, oriflame ( tender care, cremes, mascara s enz.)Er is een demonstratie in houtsnijwerk. Verder worden er materialen voor kaarten, diverse brei en haakgarens ( ook nieuwe kleuren), kussens, sieraden, poppenkleertjes, gehaakte knuffels, figuurzagen, gebreide sokken, cadeau artikelen enz. Verkocht.Voor info of wilt u ook een keer staan neem dan contact op met klaasje ten veen 0622184756

De volgende markt is dan op 12 november en dat wordt een feestelijke markt ,omdat we dan het 40 jarig bestaan van de markt vieren.En 10 december is het een winter/ kerstmarkt.