zwamcijsje
zwamcijsje Siebe Kuipers

Kijk: Mendelt Tillema in TiPiSa!

TiPiSa!

BAKKEVEEN Mendelt Tillema groeide op in Bakkeveen. Hij is dagelijks bezig met het bedenken en ontwikkelen van gezonder en klimaatvriendelijker eten. Een paar jaar geleden introduceerde hij een hamburger en een worstje die waren verrijkt met het gezonde zeewier. 

Hij heeft weer iets nieuws bedacht: het zwamcijsje, een veganistische versie van het alom bekende saucijzenbroodje. Met een vulling van oesterzwammen. Net zo knapperig en net zo lekker, concludeerden de proevers aan tafel. 

Mendelt vertelt in TiPiSa! de achtergronden van het zwamcijsje en wat zijn plannen zijn om hiervoor een markt te creëren.


Meer SA!

Afbeelding
Turfroute vijftig jaar geleden gered Nieuws 6 uur geleden
Trainer Guido Pen: “Hoe het seizoen ook eindigt, het is een leerzaam jaar geweest voor de spelers.”
'We kunnen niet op een gelijkspel gokken' Sport 22 uur geleden
Afbeelding
Zaterdag: activiteiten rond opening Turfroute Nieuws gisteren
Afbeelding
Pinkstertip: Pinksterfeest316 in Wijnjewoude Cultuur gisteren
Afbeelding
In het zonnetje! Column gisteren
Afbeelding
Five Pack strijdend ten onder in kampioenswedstrijd Sport 17 mei, 11:37
Afbeelding
Uittip: theatervoorstelling 'Zolang de vogels vliegen' Cultuur 17 mei, 11:31
Afbeelding
Scott Woltering winnaar Lauswolt Open Sport 17 mei, 11:31